Excite

Amerikaanse belastingdienst wil €25.000 van Kelly Osbourne

Je mag dan nog zo bekend zijn, als ome fiscus langs komt dien je te betalen. Dat ondervindt Kelly Osbourne op dit moment ook. De dochter van rocker Ozzy Osbourne is de Amerikaanse belastingdienst nog zo’n 25 duizend euro schuldig.

Dat blijkt uit documenten die in handen zijn gekomen van de Amerikaanse roddelwebsite TMZ. De belastingschuld zou de 26-jarige Kelly hebben opgebouwd in 2009, toen ze derde werd bij de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars.

De Amerikaanse belastingdienst, maakt er bijna een sport van om achter bekende sterren aan te zitten. Zo werd de weduwe van rockster Kurt Cobain, Courtney Love, in 2009 voor ruim twee ton aangeslagen. Eind vorig jaar kreeg ook acteur Val Kilmer slecht nieuws in een blauwe envelop. Hij had een achterstand van ruim 350 duizend euro.

In vergelijking met deze grootontduikers valt de belastingschuld van Kelly dus reuze mee. En waarschijnlijk kan ze het ruimschoots opbrengen. Hoewel ze vooral bekendheid geniet door de realityshow The Osbournes, timmert Kelly zelf ook daarnaast behoorlijk aan de weg. Zo acteerde ze in het tienerdrama Life as we Know It, had ze verschillende klusjes als presentatrice en is ze ook een bekend gezicht in de modewereld. Zo is ze bijvoorbeeld het gezicht van Material Girls, het modelabel van popster Madonna.

Afbeelding: Flickr, gebruiker AndyRob

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021