Excite

Amerikaanse rapper M-Bone doodgeschoten

De 22-jarige Amerikaanse rapper M-Bone is zondag vermoord. Hij werd neergeschoten door een man in een auto. De rapper, die in het echt Montae Talbert heette, stond die bewuste zondag buiten bij een slijterij, toen hij om onbekende reden neergeschoten werd.

Volgens omstanders zou de man zomaar het vuur geopend hebben en had de man het dus niet specifiek op de rapper gemunt. M-Bone werd na de schietpartij met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed al voor hij daar aankwam.

Overigens gaan er inmiddels geruchten dat de moord helemaal niet zo ‘random’ is als de politie dacht. De Amerikaanse website TMZ denkt dat de moord op de rapper wel eens te maken kan hebben met een ruzie die op Twitter ontstond. Als dit het geval is, zou de rapper de eerste zijn die vanwege Twitter om het leven komt.

De ruzie zou gaan om een meisje waarmee M-Bone iets zou hebben. De schutter zou helemaal niet blij zijn geweest met dit feit. Net voor zijn dood retweette M-Bone nog een bericht over een meisje, waarin stond: ‘smh plz tell yo gf nvr do dat again!’ yea right. Even later verstuurde hij via Twitter een foto, maar die is inmiddels verwijderd.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019