Excite

Amerikaanse serveerster moeder baby Ronaldo

De inmiddels veelbesproken moeder van de baby van voetballer Cristiano Ronaldo lijkt toch niet anoniem te kunnen blijven. Volgens ingewijden gaat het niet om een surrogaatmoeder die Ronaldo de baby bezorgd heeft, maar een jonge, arme serveerster die door Ronaldo op een nogal bijzondere wijze versierd werd.

Eerst probeerde Ronaldo al iets, maar dat werkte niet echt. Toen tekende hij een hartje op het raam en zei hij: ‘Me, you, kiss!’ Dat werkte wel en al snel ging de serveerster mee naar zijn hotelkamer voor een one night stand, die tot een zwangerschap leidde.

Toen bekend werd dat het zijn baby was, zou de voetballer tegen vrienden hebben gezegd dat hij zich voelde alsof hij Boris Becker was. Die moest voor een volkomen onverwachte zwangerschap ooit 20 miljoen pond ophoesten. Met behulp van zijn moeder en een vriend is Ronaldo erin geslaagd een deal te maken met de serveerster en de baby naar Portugal te krijgen. Uiteindelijk werd er voor die deal ruim vijftien miljoen dollar overgemaakt naar de Amerikaanse.

Om er zeker van te zijn dat de baby echt van hem is, heeft Ronaldo meegewerkt aan een vaderschapstest. De resultaten waren positief en dat was voor hem en zijn familie de reden om verantwoordelijkheid te nemen. En zelfs als de voetballer dat zelf niet had willen doen, dan had zijn moeder hem daar wel toe gedwongen.

Er is nog niet besloten of het kleine jongetje wel zal horen wie zijn moeder is. Mocht dat het geval zijn, dan wil de moeder van Ronaldo, Dolores, in ieder geval dat zij het goed voor elkaar heeft, en met de betaalde vijftien miljoen dollar zit dat wel goed.

Afbeelding: Flickr account Paolo Camera

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020