Excite

Amerikanen woest op Rihanna

Aandacht, daar houdt de 23-jarige zangeres Rihanna wel van. De Barbadiaanse schone mocht de pauze van een NBA All-Star wedstrijd opluisteren met een optreden. Voor alle mannen in het publiek en voor de televisie trok ze iets weinig verhullends aan en als klap op de vuurpijl deed ze ook nog een greep in haar kruis.

En hoewel ook het Amerikaanse publiek best houdt van iets spannends en stouts op zijn tijd, ging dit de meeste toeschouwers toch echt te ver. Een niemendalletje aanhebben op het podium, daar staat Rihanna om bekend. Maar haar seksueel expliciete danspasjes in haar pièce de résistance schoot de conservatieve Amerikanen toch in het verkeerde keelgat.

De organisatie zal ongetwijfeld niet blij zijn met haar optreden, maar ze hadden kunnen weten wat ze in huis haalden. Zo was ze in de Italiaanse versie van X-Factor wulps aan het dansen in haar ondergoed. Naar goed Italiaans gebruik werd dat echter enkel toegejuicht.

Zo niet het Britse publiek. Toen zij optrad in de Engelse versie van X-Factor kreeg zender ITV 4.500 klachten omdat de kijkers niet gediend waren van een zangeres die zich in een kort broekje en een strapless topje over het podium bewoog.

Afbeelding: Flickr, gebruiker MikeARB

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020