Excite

Amsterdam Dance Event van start

Woensdag is het Amsterdam Dance Event 2013 van start gegaan. Het populaire dance evenement zal de aankomende vijf dagen Amsterdam kleuren met elektronische muziek. Het Amsterdam Dance Event (ADE) is het grootste clubfestival ter wereld. Voor de 300.000 bezoekers zijn er de aankomende dagen zo’n driehonderd feesten op tachtig locaties in Amsterdam. De stad profileert zich al jaren als de dance hoofdstad van de wereld.

Amsterdam Dance Event tickets

De Amsterdam Dance Event tickets voor de grootste feesten zijn bijna allemaal uitverkocht. Niet gek als je je bedenkt dat vrijwel alle grote namen uit de dance wereld aanwezig zijn. De shows van bijvoorbeeld Carl Cox, DJ Sneak, Tiësto, David Guetta zijn allemaal uitverkocht. Heb je nog geen tickets voor ADE en wil je toch de sfeer proeven van dit mega festival? Probeer dan de speciale avonden georganiseerd door platenlabels en venues. Ter promotie houden de labels vaak hun eigen feestje om te laten horen wat ze in huis hebben. Ook via de website (http://www.amsterdam-dance-event.nl/)kun je de laatste Amsterdam Dance Event tickets aanschaffen.

Amsterdam Dance Event 2013

Wil jij wel eens horen waarom de Amsterdam Dance Event zo’n enorm populair festival is? Dat kan met deze video, waar de grootste artiesten van het evenement achter elkaar zijn gezet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020