Excite

Amy Winehouse aan drugs door ex

De ex van Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil heeft in een televisie-interview het boetekleed aangetrokken en toegegeven dat de zangeres door hem drugs is gaan gebruiken. Dat vertelde de Brit aan presentator Jeremy Kyle. Amy Winehouse overleed op 23 juli 2011 op 27-jarige leeftijd na een door drank- en drugsverslaving getekende zangcarrière.

Keerpunt voor Amy Winehouse

Fielder-Civil gaf in het televisie-interview aan dat hij met Amy in een hotel in Londen was toen hij heroïne gebruikte. Het was toen al niet de eerste keer dat hij het verslavende goedje tot zich nam. “Ik rookte het op folie en zij vroeg of ze het ook mocht proberen. Ik denk dat ik nog een beetje heb geprotesteerd, maar uiteindelijk heeft ze het ook gebruikt,” aldus Fielder-Civil. Hij beaamde vervolgens dat dat waarschijnlijk een keerpunt is geweest in het leven van de zangeres.

Drugs en drank

Waar Amy zich keer op keer in de drugs en de drank verloor, wist Blake Fielder-Civil na veel ups en downs zelf met succes af te kicken. Hij heeft twee kinderen met zijn huidige vriendin Sarah Aspin. De zanger zegt enorm veel spijt te hebben dat hij Amy ooit introduceerde in de wereld van drugs. Hij voelt zich nog steeds ontzettend schuldig over haar dood. “Ik denk niet dat ze er zonder mij aan was begonnen.” Fielder-Civil zat in de gevangenis toen hij hoorde dat Amy Winehouse was overleden. Haar laatste woorden voor haar dood tegen hem waren: “Je zult me nooit kwijtraken.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020