Excite

Amy Winehouse beroofd van 16.000 euro aan spullen

Het valt niet mee om Amy Winehouse te zijn deze dagen. Na een succesalbum en enkele grote hits, is dankzij een uit de klauwen gelopen drugsverslaving het muzikale wondermeisje totaal ingestort. Om die reden nam Amy Winehouse een lange vakantie in het zonnige St. Lucia, alwaar Winehouse van haar drugsverslaving probeerde af te komen. Aangezien de drugsverslaafde Amy Winehouse veel in het nieuws is, wisten dieven dat ze een slag konden slaan. Bij een inbraak is voor ruim 16.000 euro aan spullen verdwenen.

De politie arriveert rijkelijk te laat

Het zal bij Amy Winehouse wel vaak een enorme herrie zijn. Hoe is anders te verklaren dat de buren en de politie niet zo hard van stapel liepen toen er een deur werd ingetrapt. Toen de politie eenmaal arriveerde bij huize Winehouse, was er van de inbrekers geen spoor meer te vinden. Van een hoop dure gitaren en ander waardevol spul ook niet, hoewel daar nog wat van is terug gevonden naderhand. Amy Winehouse is behalve haar uiterlijk, haar drugsgeld, haar reputatie en haar carrière nu dus ook 16.000 euro aan spullen kwijt.

Dat breekt je vakantie wel op

Uiteraard heeft Winehouse besloten haar vakantie op St. Lucia per direct stop te zetten. Ze was al van plan om bijna terug te komen naar Londen en te beginnen aan een nieuw album, maar de inbraak heeft haar terugkomst versnelt. Amy Winehouse is zeer ontdaan door de inbreuk en er erg emotioneel onder. De uitgelezen mogelijkheid om weer terug te vallen in oude gewoontes, zoals een drugsverslaving. Hopelijk laat Amy Winehouse de coke liggen en pakt ze weer gewoon de gitaar op. Als ze die nog heeft.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021