Excite

Amy Winehouse bestal Kate Moss!

Ook als je je als superster alles kunt veroorloven, wil dit niet zeggen dat je overal op een eerlijke manier aankomt. Volgens haar bijna ex-man Blake Fielder-Civil wist Amy Winehouse haar cocaïneverslaving namelijk te voeden met de privé-voorraad van niemand minder dan topmodel Kate Moss.

Fielder-Civil, die het regelmatig aanlegde met andere vrouwen en daarom door Winehouse aan de kant werd gezet, lijkt er de laatste tijd op gebrand om zoveel mogelijk nieuwtjes over zijn beroemde vrouw aan de grote klok te hangen. Nu wist hij te melden dat Amy twee jaar geleden 2 gram cocaïne uit de tas van Kate Moss had gestolen, toen Moss haar vroeg om even een biljet uit haar tas te halen om de drugs op te snuiven.

De twee gebruikten de coke vervolgens voor de ogen voor het topmodel, maar volgens Fielder-Civil was die veel te ver heen om hier iets van te merken. Kate Moss wilde niet reageren op de onthullingen van Fielder-Civil.

Of de ontboezemingen van Fielder-Civil ook daadwerkelijk op waarheid berusten is niet helemaal duidelijk. Eerder onthulde hij al dat hij verantwoordelijk was geweest voor Amy’s drugsverslaving, omdat hij haar haar eerste heroïne gaf. Ook gaf hij aan dat ze bijna een keer was overleden. Door middel van mond-op-mond beademing heeft hij haar toen weer bij kunnen brengen. Ook Winehouse heeft nog niet gereageerd op de uitlatingen.

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020