Excite

Amy Winehouse kan eigen parfum krijgen

Amy Winehouse is het voorbeeld van hoog stijgen en hard vallen. Ze had de wereld aan haar voeten met haar soulvolle muziek, die geïnspireerd was door de jaren '50. Zo kleedde ze zich ook, maar zo gedroeg ze zich niet. Al vrij snel naar haar doorbraak werd duidelijk dat Amy Winehouse problemen had. Grote problemen. Problemen met drank en problemen met drugs. Ze verpieterde razendsnel van popster in beroemde junk. Ondanks pogingen om af te kicken, lijkt daar nog niets van te zijn gekomen.

Toch zijn er nog steeds mensen die heil zien in de alternatieve zangeres. Amy Winehouse heeft namelijk een aanbod gekregen van een parfumfabrikant om een geurlijn op de markt te brengen. Maar liefst 500.000 Engelse Pond kan Amy Winehouse daarmee opstrijken. Een flink bedrag. Wellicht moedigt het Amy Winehouse aan om harder te werken aan haar herstel en wellicht weer een album op de markt te brengen. Ze is er een groot genoeg talent voor, uiteraard. Hopelijk werkt de deal als een magneet om de drugs en de drank te laten staan.

Het valt te betwijfelen. Amy Winehouse heeft zelfs al concerten afgezegd omdat ze weer was terug gevallen in haar verslaving. Bovendien, wie zou er nu graag naar junk willen ruiken? Wat voor geur zou haar parfum moeten verspreiden? Een alcoholwalm met een vleugje cocaïne misschien. Is de parfum ook te verkrijgen in snuifbare poedervorm. De fabrikant zou er verstandig aan doen de parfum niet op alcoholbasis te maken. Voor je het weet drinkt Amy Winehouse zelf alle flesjes op. Een alcoholist(e) laat zich niet zomaar tegenhouden, dat is welbekend. Of en wanneer de Amy Winehouse-geur daadwerkelijk op de markt komt, is dan ook nog niet bekend.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020