Excite

Amy Winehouse kotst in kapsalon

Amy Winehouse heeft in Groot-Brittannië weer eens voor opschudding gezorgd. Onderweg naar een zoveelste sessie in een afkickcentrum besloot zij een fles wodka te kopen en evenzeer een Londense kapsalon onder te kotsen.

De verslaafde Winehouse slingerde afgelopen week door de straten van Londen en was onderweg naar haar afkickkliniek. Maar niet zonder een stop te maken in de drankwinkel en een fles wodka te kopen. Een verkoper verklaarde tegenover The Sun geschokt te zijn geweest door het vroege tijdstip waarop Winehouse de drank kocht en het feit dat zij de fles direct aan haar mond zette.

"Het was nog heel vroeg op de dag, ochtend zelfs," zei de medewerker tegen de Britse tabloid. "Ze tikte dat flesje sterke drank zo weg."

Vlak daarvoor choqueerde Winehouse de klanten van een kapsalon. Zij rende de winkel binnen om de wc te gebruiken, waarna diverse aanwezigen hoorden hoe de alcoholverslaafde zangeres op de toiletten moest overgeven. Voordat ze het pand verliet, zou ze tegen het personeel gezegd hebben: "Ik heb zojuist jullie hele wc ondergekotst."

Het management van Winehouse lijkt de incidenten niet serieus te nemen. Volgens haar woordvoerder maakte de zangeres gewoon een grapje en neemt ze de behandelingen in de afkickkliniek uitermate serieus."

Afbeelding: Flickr, gebruiker NRK P3

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020