Excite

Amy Winehouse maakt Facebookprofiel voor haar kat

Het is inmiddels bekend dat Amy Winehouse volslagen van het padje af is. Wat ooit een schitterende loopbaan in de showbiz leek te worden, is nu het lachertje van roddelland. De uitspattingen van Amy Winehouse worden bespot en besproken en dat is ook logisch. De zangeres gaat zich tegoed aan alles wat God verboden heeft, zuipt zich kapot en weet tussendoor ook nog genoeg drugs te scoren. Inmiddels is de popster flink afgetakeld. Dat had ook haar man door, Blake Fielder-Civil. Hij en Amy Winehouse zijn vervolgens gescheiden.

Maar Amy Winehouse heeft nog graag contact met Blake Fielder-Civil. Makkelijk gaat dat niet, want Blake zit nogal afgelegen in een afkickkliniek. Hij bevindt zich in Yorkshire en heeft nauwelijks nog contact met zijn ex. Winehouse heeft dat handig opgelost, door een Facebookprofiel van haar kat te maken. Via dit profiel stuurt ze berichtjes naar Blake Fielder-Civil. Is dat een unicum, dat de kat van je ex tegen je begint te praten op Facebook?

Voorlopig lijken de berichtjes van Shirley de kat effect te hebben op de gemoedstoestand van Blake. Bepaalde journalisten volgen zeer nauwkeurig zijn status op Facebook en zien dat veranderen van vrijgezel in gecompliceerde relatie in getrouwd. Sterker nog, Blake heeft zelfs het echte profiel van Amy Winehouse weer geaccepteerd en lijkt haar daardoor weer in zijn armen te hebben gesloten. Waar een kat dus al niet goed voor is.

Afbeelding: thesun.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020