Excite

Amy Winehouse maakt nieuwe start

Zangeres Amy Winehouse is aangeklaagd, wegens het mishandelen van een fan. Dit zou ze gedaan hebben tijdens een optreden op het End of Summer Ball in Londen afgelopen september. Volgens een woordvoerder heeft de zangeres zich vrijwillig gemeld bij het politiebureau.

Afgelopen week kwam de zangeres terug van een vakantie van twee maanden. Afgelopen donderdag liet Amy Winehouse zich weer in het openbaar zien en de vakantie heeft haar duidelijk goed gedaan. Ze zag er gelukkig en gezond uit. De zangeres lijkt vastberaden te zijn om een nieuwe start te maken. Zo verhuisde ze bijvoorbeeld naar een rustig optrekje in Barnet, vlakbij haar moeder. Haar ouders zijn ervan overtuigd dat deze buurt veel beter is dan Camden, waar Amy Winehouse eerst woonde.

Camden is namelijk een echte uitgaansbuurt en Amy Winehouse was er met regelmaat te vinden in de verschillende pubs. Omdat ze haar verslavingen niet onder controle had, zorgde dit voor bijna wekelijkse problemen. Ze had regelmatig aanvaringen met andere mensen.

Ook kwam vorige week de echtgenoot, Blake Fielder-Civil, van Amy Winehouse vrij uit de gevangenis. Hij liet eind vorig jaar mei weten dat hij wilde scheiden van de zangeres. Volgens de ouders van Amy Winehouse kan ze beter een nieuwe start maken zonder Blake Fielder-Civil. Zij zeggen altijd dat hij de voornaamste reden is van de alcoholverslaving van de zangeres.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020