Excite

Amy Winehouse redt toerist

Een Britse vrouw had een zeilles in de Caraïben toen de boot plots omsloeg en ze te water raakte. Ze was erg verrast toen haar heldin Amy Winehouse bleek te zijn.

De Britse vrouw, Louise Williams, werd uit de zeilboot gegooid door een flink golf. Ze raakte bij haar val een rots in het water. Amy Winehouse lag hier vlakbij te genieten van de zon, samen met een vriend. Ze zag het ongeluk gebeuren en twijfelde geen moment. Amy Winehouse was zo’n twintig meter van de plek waar Louise Williams te water was vandaan en ging er meteen heen.

Vervolgens heeft de ster de wonden van Louise Williams bekeken en zorgde dat ze een douche kon nemen. Ondertussen vroeg ze constant of alles wel in orde was. Toen Louise eenmaal van de schrik was bekomen, heeft Amy Winehouse met haar voor een foto geposeerd.

Volgens Louise toonde het voorval een andere kant van de popster. Amy Winehouse was de laatste tijd vooral in het nieuws vanwege haar drank- en drugsproblemen. Mensen kunnen nu zien dat de ster een groot hart heeft en ook aan haar medemens denkt. De artieste vertelde in een interview dat ze doodsbang was dat de vrouw zou verdrinken en dat ze vooral uit een instinctgevoel handelde.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020