Excite

Amy Winehouse schenkt McQueen-jurken aan kringloop

Amy Winehouse heeft een kringloopwinkel bij haar in de buurt een flinke impuls gegeven: de zangeres bracht er een aantal Alexander McQueen jurken naar toe die bij elkaar zeker 20.000 pond hadden gekost.

De zangeres zou echt een ontzettende lading kleding hebben gebracht en de bewuste kringloopwinkel is nu bijna een schatkamer voor wie van designerkleding houdt. In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, zag de kleding er nog tiptop uit. Helemaal niet vies of afgeragd. Amy zou tegen de meisjes in de winkel gegrapt hebben dat ze nu verslaafd was aan schoonmaken. De zangeres is inmiddels een jaar van de drugs af en lijkt haar leven langzaam maar zeker weer op orde te krijgen.

Amy is net verhuisd en heeft gemerkt dat het heerlijk is om lekker op te ruimen. Ze heeft de winkel al beloofd dat er nog veel meer komt. De winkel gaat als een tierelier, nu bekend is dat Amy hier haar afdankertjes heeft gebracht.

De laatste tijd komt Amy niet zo vaak meer in het nieuws, vooral niet omdat ze bijna niet meer laveloos gespot wordt. Vorige week werd ze nog gespot na een avond uit met de vader van Russell Brand. De twee zouden inmiddels hechte vrienden zijn geworden en trekken er wel vaker samen op uit.

Afbeelding: Flickr, gebruiker ky_olsen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020