Excite

Aniston wil kids best alleen opvoeden

Jennifer Aniston hoopt in de toekomst moeder te worden, maar heeft niet per sé een partner nodig bij de opvoeding van haar kroost. De Amerikaanse actrice, die momenteel een relatie heeft met acteur Justin Theroux, zou het helemaal geen probleem vinden om een alleenstaande moeder te zijn.

"Ooit wil ik kinderen, het zal er een keer van komen", zegt de inmiddels 42-jarige Aniston tegen het Amerikaanse tijdschrift LOOK. "Ik sta er voor open een alleenstaande moeder te worden en ook adoptie sluit ik niet uit. Het is me allemaal gelijk, als ik maar kinderen heb."

Aniston had in het verleden relaties met sterren als zanger John Mayer en acteur Vince Vaughn. Ook was de Friends-actrice getrouwd met Brad Pitt. Maar in de relatie met Justin Theroux lijkt ze haar rust te vinden. Aniston blijft tegenwoordig steeds vaker thuis, waar ze gezelschapsspelletjes speelt en kookt voor vrienden.

"Ik ben graag thuis", bekent Aniston. "De gezellige dinertjes voor vrienden, ik kan ze niet meer missen. We spelen dan spelletjes of poker. Je zal me niet zien op Twitter of zoiets, ik hou van ouderwetse communicatiemiddelen: de telefoon en brieven. Maar ik surf natuurlijk wel op het internet en ik winkel ook online. Ik ben dol op veilingen.”

Aniston, wiens vader van Griekse afkomst is, startte haar loopbaan in de serie Days of our Lives, maar brak door met de rol van Rachel Green in de populaire sitcom Friends. Ook speelde Aniston in succesvolle films als Along Came Polly, Brucy Almighty en The Object of My Perfection. Het volgende project van Aniston, wiens vermogen wordt geschat op 120 miljoen dollar, is de film The Goree Girls. Daarin zal de actrice ook haar zangkwaliteiten laten horen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020