Excite

Andre Agassi laat een naaktfoto zien van Steffi Graf tijdens veiling

Andre Agassi is een beroemde tennisspeler. Tijdens een veiling beloofde hij dat de winnaar een naaktfoto zou krijgen van zijn vrouw, Steffi Graf. Dit deed hij om de veiling spannender te maken en in de hoop op een hoger bod. Het item dat geveild werd was een bord met de handtekening van Andre Agassi erop. De naaktfoto van Steffi Graf stond op Andre’s mobiel en deze zou hij aan de winnaar tonen. Het bord heeft uiteindelijk meer dan 4.000 dollar opgeleverd.

Andre Agassi zei letterlijk: ‘Als je meer dan 4.000 dollar biedt, dan laat ik een foto zien van mijn vrouw die op mijn mobiel staat. Ze is naakt.’ Het publiek reageerde direct enthousiast en het is duidelijk goed geweest voor de veiling.

De winnaar leek erg tevreden te zijn met de foto die hij te zien kreeg op de mobiele telefoon. Het is niet helemaal duidelijk of de man betaald heeft om de foto te zien, of omdat hij het bord graag wilde hebben.

Sex sells en dat heeft Andre Agassi goed begrepen tijdens de veiling. Het is maar de vraag of iemand werkelijk meer dan 4.000 dollar zou hebben betaald voor een bord, wanneer de belofte van een naaktfoto niet was gemaakt. Het is alleen onduidelijk of Steffi Graf op de hoogte was van de belofte van Andre Agassi en of ze het wel goedgekeurd heeft. Behalve de winnaar van de veiling heeft niemand anders de foto gezien.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020