Excite

André Rieu houdt toch nog concerten

André Rieu is inmiddels hersteld van zijn virale infectie in het evenwichtsorgaan. Fans van de violist moeten nu alleen nog wel even wachten voor ze hem kunnen zien optreden. Pas in 2011 worden de verplaatste concerten gehouden.

Gelukkig kent André Rieu zeer trouwe, loyale fans. Na kennisneming van de situatie van de zestigjarige violist lieten ze massaal weten hem financieel te willen steunen. Behalve de concerten in Nederland moest Rieu namelijk ook zijn tournees door Groot-Brittannië en Australië afzeggen.

Pierre, de zoon van Rieu, liet in De Telegraaf weten dat hij het financieel prima redde en dat donaties niet nodig waren. 'Hij hoopt dat mensen geen geld in een envelopje gaan stoppen,' aldus Pierre. Desondanks moet Rieu zijn vliegtickets en hotelovernachtingen wel betalen zonder dat hij er gebruik van maakt.

Rieu is na Britney Spears, Tina Turner en Madonna de best verkopende artiest ter wereld, wat zijn financiële positie vast ten gunste kan komen. Zijn nieuwe concerten zullen waarschijnlijk ook het nodige geld in het laatje brengen.

De nieuwe data voor de concerten zijn 16 april (20.00 uur, Thialf, Heerenveen) en op 12 en 13 juni (14.30 uur, Amsterdam ArenA, Pinksterzondag en -maandag).

Afbeelding: Flickr, gebruiker abussemaker

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020