Excite

Angelina adopteert weer... alleen!

Dat Angelina graag een groot gezin wil, is voor niemand een geheim. Dat ze dit grote gezin niet per se met Brad Pitt hoeft te hebben, zal voor velen als een verrassing komen. Angelina zou op dit moment bezig zijn met de adoptie van een Syrische baby, zonder dat Brad hiervan op de hoogte is!

De actrice zou het papierwerk al hebben ingediend, met daarop alleen haar eigen naam, zo wist een woordvoerder van de Immigratie en Naturalisatie Dienst in Washington D.C. te bevestigen.

Een mogelijke verklaring hiervoor zou zijn dat Brad Pitt al eerder heeft aangegeven dat hij zijn handen vol heeft aan de zes kinderen die het paar nu hebben. Angelina Jolie blijkt echter haar zinnen gezet te hebben op een ‘regenboogfamilie’ en de nieuwe adoptie past prima in dat plaatje.

Angelina en Brad leerden elkaar kennen op de set van Mr. & Mrs. Smith. Brad was toen nog samen met Jennifer Aniston en Angelina had toen al een geadopteerde zoon, Maddox. Samen hebben de twee nog een jongetje en een meisje – Pax en Zahara – geadopteerd. Ook kregen ze nog drie biologische kinderen, Shiloh, Knox en Vivienne.

Hoe Brad Pitt over de aankomende toevoeging aan het gezin denkt, is nog niet bekend. Gezien zijn eerdere opmerkingen over het grote gezin, zou deze actie van Angelina zomaar eens kunnen betekenen dat de eerste scheurtjes in de relatie komen. Eerder werd al een aantal keer gesuggereerd dat het koppel uit elkaar was, maar dat werd door beiden ontkend.

Afbeelding: Flickr account Preit :D

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020