Excite

Angelina gespot met ‘trouwring’

Angelina Jolie weet de gemoederen weer aardig bezig te houden: de actrice is namelijk gespot met een soort trouwring. Het lijkt erop dat zij en vriend Brad Pitt dan mogelijk toch eindelijk in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Vorige week gingen er al geruchten over een nieuwe adoptie die aanstaande zou zijn. Angelina’s tatoeage met daarop de coördinaten van de geboorteplekken van haar kinderen was namelijk uitgebreid; er was een extra regel bijgekomen. Dat gecombineerd met haar werkzaamheden in Tunesië leek erop te wijzen dat er een zevende kindje opgenomen zou worden in de Jolie-Pitt familie. En nu vermoed men dat Brad en Angelina getrouwd zijn. Niet in Hollywood, maar in Brad’s geboorteplaats Shawnee.

Angelina zou als bevestiging hiervan een nieuwe tatoeage hebben laten zetten én een ring dragen. Dat zou haar manier zijn van het tonen van haar toewijding. Het zou een teken zijn dat ze de rest van haar leven met Brad en de kinderen door wil brengen. Angelina zou inmiddels flink aan het pronken zijn met haar ring en lijkt dus ook erg enthousiast over de nieuwe ontwikkeling. Wat overigens wel opvallend is; op de foto’s waarmee ze met haar nieuwe ring gespot is, lijkt de regel van het ‘zevende kindje’ in haar tatoeage weer verdwenen te zijn. Zou er dan toch sprake zijn van een compromis?

Afbeelding: Flickr account Gage Skidmore

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021