Excite

Angelina Jolie bezoekt vluchtelingen

De actrice Angelina Jolie heeft een bezoekje gebracht aan Thailand. Ze was er om aandacht te vragen voor de slechte situatie van de Birmese vluchtelingen die in Thailand zitten.

De Hollywoodster sprak tijdens haar bezoek met de ambassadrice over de situatie van de vluchtelingen. Er zijn tienduizenden Birmese vluchtelingen in vluchtelingenkampen die daar al ruim twintig jaar zitten. Ze zitten opgesloten in de kampen en kunnen nergens heen. Verenigde Naties ambassadrice Angelina Jolie pleit voor meer vrijheid voor deze vluchtelingen, zodat ze een beter leven tegemoet kunnen gaan.

De actrice heeft ook enkele vluchtelingenkampen bezocht. Ze heeft daar met de bewoners gesproken over de situatie. Wat ze te horen kreeg liet haar vreselijk schrikken. Er zijn mensen die in het vluchtelingenkamp zijn geboren en nooit buiten het kamp zijn geweest. Deze mensen zijn nu vaak zo oud dat zelf al kinderen hebben gekregen en deze nu in het vluchtelingenkamp opgroeien.

Volgens Angelina Jolie moet er veel veranderen in deze situatie en ze wilt haar uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de Birmese vluchtelingen een beter leven krijgen en hun vrijheid terug te geven. Dit hoopt ze te bereiken door gesprekken met de overheid te houden en het probleem de nodige aandacht in de media te geven. Hoe de VN-ambassadrice heeft gereageerd op het gesprek is nog niet bekend.

Afbeelding: topstars.fr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018