Excite

Angelina Jolie denkt aan stoppen

Angelina Jolie denkt erover haar acteercarrière in de wilgen te hangen. De actrice verwacht dat het druk genoeg zal zijn in huize Jolie-Pitt als de kinderen wat ouder zijn. Dat vertelde Angelina Jolie in een interview met het Britse Channel 4 toen haar werd gevraagd of ze wel eens aan stoppen denkt.

Tienerjaren

”Natuurlijk denk ik daaraan,” zei Angelina op Channel 4. “Ik zal denk ik sowieso moeten stoppen als de kinderen in hun tienerjaren zijn. Dan valt er thuis namelijk genoeg te doen.” Angelina’s oudste geadopteerde zoon, Maddox, is nu elf. Brad Pitt en Angelina hebben samen nog vijf andere kinderen: Pax en Zahara zijn eveneens geadopteerd. Shiloh en tweeling Knox en Vivienne zijn de biologische kinderen van het acteurskoppel. De tweeling is nu vier jaar oud en zijn de jongste kinderen van het gezin.

Stoppen

Angelina moet wel wennen aan het idee van stoppen met acteren, maar haar gezin maakt haar minstens zo gelukkig. “Als ik morgen zou stoppen met acteren zou ik erg gelukkig zijn thuis, maar misschien geef ik het niet helemaal op. In een paar films spelen kan wel,” zegt Jolie. Ook vertelt ze dat ze zich beseft hoeveel geluk ze heeft gehad met deze baan. Maar ze zou ook als huismoeder goed kunnen leven, “omdat ik dan thuis bij mijn kinderen kan zijn,” besluit de actrice.

Misdragen

De actrice zei eerder “uit te kijken naar het moment dat ze zich gaan misdragen en dan doen alsof ze niks verkeerd doen.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021