Excite

Angelina Jolie eigenlijk blond!

Voor haar nieuwe film heeft Angelina Jolie haar haar blond moeten verven. Voor wie denkt dat dat een grote verandering is, heeft de actrice een bijzondere mededeling: Angelina is van zichzelf blond!

Tegenover Das Neue, een Duits tijdschrift, gaf de actrice aan dat haar haar al sinds haar vierde geverfd wordt. Haar moeder, Marcheline Bertrand, vond de natuurlijke haarkleur van hara dochter niet mooi en verfde het daarom. Toen Angelina ouder werd, is ze daarmee doorgegaan.

Jolie was niet zo blond als voor haar nieuwe film; haar haar was meer donkerblond. Sinds haar vierde is het echter donkerbruin, een kleur die haar ook prima staat.

Wie – net als Angelina Jolie – er in 2010 op het gebied van kapsels ook helemaal tiptop bij wil lopen, kan ook overwegen een kleurspoeling te nemen. De nieuwste haartrends zijn namelijk natuurlijk, romantisch en volumineus. Heb je je haar in een onmogelijke kleur geverfd? Kijk dan eens voor een tint die wat beter past bij je teint.

Qua kapsels kun je alle kanten op, zolang het maar romantisch en volumineus is. Draag je haar eens wat vaker los en probeer eens een licht permanentje uit. Je kunt natuurlijk ook helemaal voor de Angelina-stijl gaan en je haar helemaal stijl maken. Let er wel op dat het kapsel dat je kiest ook goed bij de vorm van je hoofd past; het gaat er dit seizoen om dat je kapsel zo natuurlijk mogelijk overkomt!

Afbeelding: Flickr account World Economic Forum

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020