Excite

Angelina Jolie en Sarah Jessica Parker verdienen 30 miljoen per jaar

Wil je lekker verdienen en kan je ook nog eens een leuk stukje toneelspelen, overweeg dan een carrière als actrice. Angelina Jolie en Sarah Jessica Parker streken beiden namelijk in één jaar tijd 30 miljoen dollar op. Dat is nog eens geld scheppen!

Het weekblad Forbes deed onderzoek naar de inkomsten van Hollywood-actrices tussen mei 2010 en mei 2011. In deze periode speelde Jolie in films als Salt en The Tourist. Daarnaast maakte ze ook nog eens haar debuut als regisseur met de film In the Land of Blood and Honey, een romantische drama dat zich afspeelt ten tijde van de oorlog in Bosnië. Ook kreeg de actrice naar verluidt een leuke bijdrage voor haar rol in een reclamecampagne van het modemerk Louis Vuitton.

Ook Parker doet het leuk. De actrice had niet alleen een rol in Sex and the City, ze was ook nog eens producent van deze populaire serie. Hoewel de laatste aflevering al een aantal jaren geleden op de buis was, verdient Parker nog steeds goed aan de herhalingen die worden uitgezonden. Ook speelde ze in een tweetal Sex and the City-films en heeft ze haar eigen parfumlijn.

Het zijn dus niet alleen maar films waar de twee lieftallige actrices hun brood mee verdienen. Wil je rijk worden, dan zul je dus zowel moeten kunnen acteren als zakelijk inzicht hebben.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020