Excite

Angelina Jolie heeft nauwelijks vriendinnen

Het leven van een wereldster gaat niet altijd over rozen. Als iemand daarover mee kan praten is het wel Angelina Jolie. De vrouw van Brad Pitt en moeder van zes kinderen heeft namelijk nauwelijks echte vriendinnen. En, de Beatles zeiden het al, het leven is toch een stuk gemakkelijker met een beetje hulp van goede vrienden.

Alleen Brad Pitt

Angelina Jolie heeft het wat dat betreft niet getroffen. "Ik heb wel een paar vriendinnen, maar ik ben niet echt sociaal. Ik doe nooit wat samen met ze want ik ben hoofdzakelijk thuis," staat te lezen op telegraaf.nl. Eigen schuld, dikke bult, zou je denken. Maar Jolie heeft het natuurlijk zeer druk met zes kinderen, een baan als filmster en een werkende echtgenoot. Die echtgenoot, Brad Pitt is dan wel haar steun en toeverlaat.

"Ik praat bijna nooit met mijn vriendinnen. Ik praat met Brad. Hij is eigenlijk de enige persoon," zo zei de actrice. Toch lijken de twee het niet per se rustiger aan te willen gaan doen. Althans, op het gebied van gezinsuitbreiding. Op de vraag of er nog een baby in het verschiet ligt antwoordde ze: "Er staat niets op de planning, maar het zou zomaar kunnen dat we er nog eentje bij krijgen!" Dan maak je het jezelf ook wel moeilijk natuurlijk.

Lara Croft

Het zal voor de 36-jarige actrice vast een troost zijn dat haar carrière op rolletjes loopt. Bekendheid bij het grote publiek verwierf ze met haar optreden als Lara Croft in de Tomb Raider films. Ook Mr. & Mrs. Smith, waarin Jolie samen met Brad Pitt speelde, Wanted, en Changeling werden door het publiek en recensenten uitstekend ontvangen. Bovendien kreeg ze al drie Golden Globes, twee Screen Actor Guild Awards en een Oscar. Alleen die vriendinnen, daar ontbreekt het dus nog aan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020