Excite

Angelina Jolie op zoek naar woning

Actrice Angelina Jolie is op zoek naar een nieuwe woning. Ze ging op huizenjacht samen met maar liefst drie bodyguards en ging op pad naar de luxe wijk Upper West Side in New York.

De precieze reden waarom Angelina Jolie op zoek is naar een nieuw huis is niet bekend. Er worden verschillende dingen beweerd. Zo wordt er verteld dat Angelina Jolie op zoek is naar een huis dat dichterbij de set is van een film waar Angelina Jolie in meespeelt. Weer anderen beweren dat ze het perfecte huis zoekt voor haar gezin. Het schijnt dat de actrice samen met Brad Pitt een zevende kindje wil adopteren. Ze zouden in Cambodja met verschillende adoptiebureaus hebben gesproken over het adopteren van een jongetje. Het Hollywoodstel heeft reeds een huis op Long Island.

Actrice Angelina Jolie heeft meerdere grote rollen gehad in films waaronder Girl, Interrupted, Gone in 60 Seconds, en Lara Croft: Tomb Raider. Haar acteertalent heeft ze duidelijk van haar vader: Jon Voight, die bekend staat van zijn rollen zoals Midnight Cowboy en Coming Home, waar hij een Oscar mee gewonnen heeft. Angelina Jolie maakt dit jaar ook kans op een Oscar en wel die van beste actrice.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021