Excite

Angelina Jolie wil nog een kind adopteren

Als het aan Angelina Jolie ligt, komt er nog een zevende kind bij haar kleurrijke gzin met Brad Pitt. Jolie heeft haar oog laten vallen op een weesje uit Haïti. Het meisje, Leah, is 4 jaar oud.

Angelina heeft vroeger wel eens gezegd dat ze graag kinderen wil in alle kleuren van de regenboog. Die uitspraak lijkt nu wel eens werkelijkheid te worden. Ze heeft al drie biologische kinderen en adopteerde eerder kinderen uit Cambodja, Vietnam en Ethiopië. Leah ontmoette ze voor het eerst in februari van vorig jaar. Het meisje is haar hele familie kwijt geraakt tijdens de verwoestende aardbeving die Haïti toen trof. Angelina zou direct onder de indruk zijn geweest van het meisje en heeft alles in het werk gesteld om haar zo snel mogelijk te adopteren.

Inmiddels heeft Leah toestemming gekregen om naar de Verenigde Staten te reizen. Daarna zal gekeken worden of er een match is en of Brad en Angelina het meisje mogen adopteren. Dit hangt onder meer af van of Leah in de nieuwe familie past.

Dat er sprake is van een adoptie is opvallend, want eerder gingen er geruchten dat Brad geen voorstander was van nieuwe adopties. Hij zou het huidige gezin – met zes kinderen – groot genoeg vinden en heeft in interviews ook meerdere keren door laten schemeren dat daar al erg veel bij kwam kijken. Een zevende kind zou voor hem dus ook nog even onbespreekbaar zijn.

Afbeelding: Flickr account the euskadi 11

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021