Excite

Angelina Jolie woest op schoonmoeder

De moeder van Brad Pitt heeft het bloed van Angelina Jolie weer laten koken. Dit keer kocht ze typische meisjeskleren voor haar kleindochter Shiloh, terwijl Shiloh zich liever in jongenskleren hult. Angelina en Brad hebben hun kinderen altijd de vrijheid gegeven om zich te kleden zoals ze zelf willen, ook al zijn dat kleren voor het andere geslacht. Shiloh en haar mannelijke trekjes waren al eerder in het nieuws, omdat ze graag aangesproken wil worden als John.

Angelina verdedigt kledingkeuze dochter

Volgens een bron heeft de moeder van Brad Pitt Shiloh getrakteerd op een feeënpakjes en een aantal prinsessenjurken. Angelina vindt de cadeaus respectloos naar haar dochter toe. Ook oma Jane Pitt weet dat de kleine Shiloh zich liever net als haar broers kleedt. Angelina staat erom bekend dat ze de kledingsstijl van haar dochter altijd verdedigd. Volgens de filmster moet een 6-jarig kind zelf weten hoe ze zich uitdrukt via haar kleding.

Onenigheid tussen Angeline en schoonmoeder

Jane Pitt werkte Angelina al eerder op haar zenuwen, toen ze zich openlijk uitsprak tegen het homohuwelijk. Pitt riep in een lokale krant Amerikanen op om vooral niet op president Obama te stemmen, omdat hij legalisering van het homohuwelijk mogelijk maakt. Volgens Angelina hebben dit soort acties een slechte invloed op de kinderen. Jane Pitt heeft nooit met Angelina in discussie willen gaan over politieke zaken. Ze wil gewoon een oma zijn voor haar kleinkinderen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020