Excite

Angelina Jolie zakt in elkaar op filmset

Angelina Jolie heeft het erg zwaar de laatste tijd. Een hele kudde kinderen, al dan niet geadopteerd, schreeuwt om aandacht thuis. Brad Pitt betrapte ze onlangs op een knuffelpartij met de nanny van de kinderen, iets wat Angelina Jolie niet echt kan waarderen. Daarnaast is de populaire actrice ook nog aan het werk in een nieuwe film.

Dat werken voor de nieuwe film ging even mis. Midden op de set stortte Angelina Jolie in elkaar. De echtgenote van Brad Pitt trok het even niet meer. Ze kreeg ademhalingsproblemen en werd erg duizelig. En dat nadat ze voor een paar actiescènes enkele keren heen en weer moest rennen over de set.

'Ze eet niet genoeg als ze gestrest is', aldus een vriend van Angelina Jolie. 'Voedsel is het laatste waar ze op dit moment aan denkt. Ze slaat het ontbijt over, eet een minimale hoeveelheid bij de lunch en 's avonds gaat ze slapen zonder avondeten.' Al met al mag u zich dus zorgen maken over de gesteldheid van Angelina Jolie. En over haar huwelijk, maar er zullen weinig mannen zijn die het een ramp vinden als Angelina Jolie weer op de markt komt...

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020