Excite

Angelina wil betere vrouw zijn voor Brad Pitt

  • © Getty Images
Hoewel het er misschien op lijkt dat Angelina Jolie alles heeft én kan, heeft ze nog steeds één vurige wens: ze wil een betere echtgenote worden voor Brad Pitt, met wie ze drie maanden geleden trouwde. Zo wil ze onder meer leren koken.

Brad houdt zijn adem in ieder geval niet in. Hij heeft al gezegd: "Schatje, weet waar je sterke en zwakke kanten liggen." Volgens Angelina weet Brad dat ze een geweldige moeder is, maar niet direct een fantastische huisvrouw.

Overigens is het niet altijd pais en vree in huize Pitt-Jolie: vorige week werd het stel gefotografeerd terwijl ze ruzie leken te hebben op een balkon in een hotel in Australië. Direct ontstonden toen weer geruchten over huwelijksproblemen, die al vaker de ronde deden. Volgens Angelina staan ze echter helemaal niet op het punt van scheiden, ook al zijn er wel dingen veranderd.

Zo zegt ze onder meer: "Getrouwd zijn heeft ons wel veranderd. We hebben elkaar beloofd om samen te blijven, niet omdat het moest of we iets misten, maar omdat we het gewoon graag wilden. We voelden ons op die dag echt een gezin, het was geweldig."

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021