Excite

Anita Witzier noemt CvdW 'pervers'

De Christenen voor de Waarheid (CvdW) is volgens Anita Witzier een perverse organisatie. De organisatie veroordeelde Witzier vanwege een blootfoto die ze voor het goede doel liet maken. Deze foto werd op verschillende plaatsen in Nederland opgehangen.

Witzier liet de foto maken in het kader van het nieuwe KRO-programma Blootgewoon. In dit programma geven verschillende mensen zich tijdens een glamourvolle fotoshoot bloot voor het goede doel. Anita Witzier presenteert het programma en gaf met haar foto het goede voorbeeld.

De Christenen voor de Waarheid, een organisatie die zich inzet voor het handhaven van de Bijbelse normen en waarden, vinden dat de KRO – en ook Witzier – met dit programma te ver gaat. Volgens hen is het een duidelijk voorbeeld van het morele verval dat bij de omroeporganisatie is ingetreden. Over de poster van Witzier hebben ze ook geen goed woord over: die zou wel eens door jongens kunnen worden opgehangen en zorgen voor bepaalde gevoelens.

Anita Witzier haalde stevig uit naar de organisatie en noemde deze ‘pervers’ door alleen al de suggestie te wekken dat haar foto op die manier bedoeld was. Bovendien meent ze dat jongens ook wel op andere manieren aan hun trekken kunnen komen.

Afbeelding: Patricia Steur

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018