Excite

AnnaSophia Robb is jonge Carrie Bradshaw

De 18-jarige AnnaSophia Robb gaat de jonge Carrie Bradshaw spelen in de nieuwe Sex and the City-serie. Robb is bekend van de film Soul Surfer waar ze Bethany Hamilton speelde: een surfer met één arm. Ze was verder te zien in de jeugdfilm Charlie and the Chocolate Factory en recentelijk in de film Jumper. Haar nieuwe project zal de jonge actrice ongetwijfeld verzekeren van een gouden toekomst.

Succes voor Robb

De mensen rondom AnnaSophia Robb zijn enorm blij met Robbs nieuwe klus. De succesvolle Sex and the City reeks heeft veel goeds gedaan voor de carrières van de actrices die van 1998 tot 2004 de New Yorkse vriendinnen vertolkten in de serie. Zo kreeg Sarah Jessica Parker in navolging van haar rol als Carrie Bradshaw een succesvolle filmcarrière. Robb hoopt natuurlijk op een zelfde lancering van haar loopbaan.

The Carrie Diaries

De serie over de tienerjaren van Carrie gaat The Carrie Diaries heten. Hij zal deels geproduceerd worden door Candice Bushnell die het gelijknamige boek over Carrie schreef. The Carrie Diaries speelt zich af in de jaren tachtig en gaat over het ontstaan van Carries liefde voor mode en New York en de groei van haar carrière als columnschrijfster over de liefde. Ook de bekende vragen over liefde, seks, vriendschap en familie zullen terugkeren in de serie.

Personages Carrie Diaries

Behalve AnnaSophia Robb vervult ook de 14-jarige Stefania Owen een rol in de nieuwe serie. Zij speelt het jonge zusje van Carrie. In het boek komen tevens de karakters Sebastian Kydd voor als eerste liefde van Carrie en haar aartsrivale Donna LaDonna.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020