Excite

Anne Hathaway getrouwd

Actrice Anne Hathaway is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met Adam Shulman. In het gezelschap van ongeveer 200 genodigden gaven de twee elkaar het ja-woord in Big Sur, Californië. Het acteurskoppel Anne (29) en Adam (31) zijn al sinds 2008 bij elkaar. In november 2011 verloofden ze zich.

Sfeervolle locatie

Het bruiloftsfeest stond in het teken van de natuur. Het afgehuurde privé landhuis in Big Sur is een zeer sfeervolle plaats, die speciaal voor de bruiloft was omgetoverd tot een locatie voor zowel het huwelijk als de receptie. Vrijdag begon de bruiloft al met een oefendiner in Ventana Inn and Spa.

Trouwjurk Valentino

Anne Hathaways trouwjurk was speciaal voor de gelegenheid ontworpen door Valentino. Vorige week onthulde de ontwerper al dat hij de jurk had ontworpen voor het huwelijk. Het Italiaanse mode-icoon vertelde dat Anne “als een dochter” voor hem is. Onlangs werden Anne en Adam nog gespot op het jacht van Valentino voor de kust van Napels. Dat de trouwjurk van Valentino zou zijn was dan ook geen verrassing.

Gelukkig koppel

Anne grapte vorig jaar nog over haar relatie met Adam. De actrice zou uit hebben gekeken naar een periode als single, maar Adam stak daar een stokje voor. “Ik viel als een blok voor hem,” zei Hathaway. Volgens de actrice hebben ze elkaar gevonden in hun liefde voor een normale en nuchtere levensstijl. “We hebben huisfeestjes, etentjes en we hangen samen op de bank. Ik ben zo blij met Adam. Hij is alles wat ik zoek in een man. Zijn aanwezigheid maakt me gelukkig.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019