Excite

Anne Hathaway is verloofd!

Het is blij nieuws in Hollywood: actrice Anne Hathaway heeft zich verloofd met vriend en collega Adam Shulman. Het stel is dan ook al zo'n drie jaar samen. Het olijke nieuws kwam naar buiten toen Anne in New York werd gespot met een spiksplinternieuwe ring om haar vinger, zo meldt US Weekly. Wanneer Shulman precies op de knieën is gegaan, is echter niet bekend.

Vallen als een blok

Voordat Anne Hathaway haar verloofde leerde kennen, had zij lange tijd een relatie met Raffaello Follieri, die werd opgepakt wegens fraude. Desondanks is Hathaway maar wat blij met de huidige verloving. Eerder grapte ze al over haar relatie met Shulman: "Adam heeft mijn hele plan in de war geschopt. Mijn plan was een tijdje single te blijven, maar toen viel ik als een blok voor hem."

Hathaways carrière

Bekend werd Anne Hathaway van films als The Princess Diaries, The Devil Wears Prada en Brokeback Mountain. In 2009 presenteerde ze de Oscaruitreiking met James Franco en ontving zij zelf ook een Oscarnominatie. Binnenkort is Hathaway te zien als Catwoman in de nieuwste Batmanfilm.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020