Excite

Anne Hathaway op streng dieet

Anne Hathaway, bekend van The Devil Wears Prada, moet voor de rol in haar nieuwste film Les Misérables in twee tot drie weken zoveel mogelijk afvallen. Daarvoor is ze op een dieet gezet waarbij ze leeft op 500 calorieën per dag, dat is een kwart van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid energie. Het is de bedoeling dat Anne met haar uitgemergelde lichaam de sterfscène in de film nog geloofwaardiger maakt.

Twee appels en een proteïneshake

Hathaway moet haar dagen rondkomen op twee appels en een proteïneshake, alleen op deze manier kan ze in beperkte tijd veel afvallen. Gelukkig kan Anne rekenen op de steun van haar collega’s. Volgens een bron houden Hugh Jackman en Russell Crowe, die ook in de film spelen, een oogje in het zeil. Tevens wordt ze op de set wekelijks gecontroleerd door de medische staff om te zorgen dat het hongerdieet de actrice niet te veel wordt.

Blij met figuur

Anne Hathaway staat bekend als een actrice die juist erg blij is met haar vrouwelijke figuur. In een eerder interview vertelde ze: “Ik weet dat wanneer mensen mij een 'gewoon' meisje noemen, ze in Hollywood bedoelen dat ik dik ben. Maar ik ben geen tiener meer en mijn lichaam heeft zijn vorm gekregen. Ik ben liever sterk dan dun.” Door de hoge kosten van de film is het belangrijk dat er niet te veel afgeweken wordt van het opnameschema. Omdat Anne de rol heeft van een fabrieksarbeider onder moeilijke omstandigheden, zit er niets anders op dan in korte tijd veel gewicht te verliezen. Het resultaat zal in december van 2012 te bewonderen zijn in de bioscopen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020