Excite

Anouk ging vreemd tijdens eerste huwelijk

Anouk was enkele maanden tot tranen geroerd toen zij ontdekte dat haar ex-vriend Unorthadox tijdens hun relatie met minstens dertien andere vrouwen het bed was ingedoken. Maar zelf blijkt de zangeres ook wel eens een voordeur verder te hebben genomen.

"Trouw is in principe een must voor me, maar ik heb ook wel eens wat mispeuterd," geeft de stoere zangeres toe in het weekblad Party. "Dat deed ik nooit in mijn huwelijken, want dan ben ik zo trouw als een hond. Hoewel. Ik ben aan het liegen. Tijdens met eerste huwelijk met Edwin Jansen ben ik niet echt trouw geweest. Het was nogal een wilde tijd. Sorry Edwin."

"Desondanks was Anouk in april volledig gebroken toen haar ex-vriend Unorthadox, waarmee zij een vierde kind kreeg, toegaf met zeker dertien vrouwen vreemd te zijn gegaan. En wel in het huis van Anouk zelf. Onder meer de schoonheidsspecialiste en het kindermeisje zouden voor de charmes van Unorthadox zijn gevallen. Dit maakte Anouk onder meer zelf bekend tijdens een interview met radio-dj Giel Beelen.

Anouk doet er ondertussen alles aan om Unorthadox te vergeten. Zo heeft zij onder meer een tatoeage op haar arm met de naam van haar ex-vriend laten verwijderen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020