Excite

Anouk houdt het voor gezien

Na 15 jaar succesvolle carrière in de muziekwereld houdt Anouk het voor gezien met stadionconcerten. Op zondag 11 maart 2012 zal de zangeres een concert geven in het GelreDome. En dat concert zal - voorlopig - het laatste stadionconcert zijn dat Anouk zal aandoen.

Aan Telegraaf.nl vertelt Anouk: "Ik wil meer thuis en in de studio zijn. Dat bevalt mij goed daar voel ik mij het beste. Mijn passie ligt nu meer bij het maken van muziek dan bij het optreden. Op den duur zal ik wel weer eens live gaan spelen maar ik denk dat ik na de GelreDome show niet snel meer een stadionconcert ga geven."

Succesvolle singles, albums en concertreeksen

Eerder in 2011 bracht Anouk nog een nieuw album uit getiteld 'To Get Her Together'. Dit album werd bijna meteen na uitbrengen platina. De eerste officiële single van dit album werd 'Down and Dirty', maar de fans kregen al een fijne voorproever met het nummer 'Killer Bee' dat op Youtube werd geplaatst voor het verschijnen van het album.

En niet alleen haar laatste album werd gewaardeerd door het publiek. Haar in totaal zeven studioalbums deden het ook erg goed. Bijna allemaal behaalden ze een nummer een positie in de albumcharts. Een ook alle grote concerten van de laatste jaren raakten steevast uitverkocht.

Kaarten voor het GelreDome

Wil je het laatste concert van Anouk in het GelreDome bijwonen? Dan moet je er snel bij zijn. Kaarten voor het concert van de zangeres gaan vrijdag 28 oktober om 10.00 uur in de verkoop.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020