Excite

Anouk in nieuwe spotjes ING

De Haagse zangeres Anouk zal voor één jaar het boegbeeld worden van bank en verzekeraar ING. De merknaam Postbank verdwijnt na de fusie tussen Postbank en ING en dit wordt aan het publiek gemeld met een reeks reclamespotjes, die verzorgd zullen worden door Anouk.

Of Anouk als nieuwe gezicht van ING de bankensector een iets minder bedroevend uitzicht kunnen geven in tijden van recessie moet nog blijken, maar de spotjes zijn grotendeels klaar. Eerder werden er al commercials gemaakt voor ING door grote namen als Jan Mulder, Xander de Buisonjé en Johan Cruijff.

Nick Jue, directievoorzitter van ING, vond dat "Anouk past bij wat wij willen zijn, eigenzinnig en heel erg van deze tijd". Verder liet Nick Jue nog weten dat ING "voor Anouk gekozen heeft voor deze spotjes, maar het kan zijn dat we Jan Mulder later terugzien".

Het is niet de eerste keer dat Anouk haar gezicht aan publiciteit koppelt, ook al is ze uiterst selectief. Eerder nam ze al een singel op voor Pepsi. Het eerste reclamespotje voor ING viel dinsdag op de persconferentie al te bezichtigen, maar is voorlopig nog niet op internet opgedoken. In het spotje toont Anouk de nieuwe bankkaart van de ING, die later dit jaar geïntroduceerd wordt en de oude kaart vervangt. Alle klanten zullen deze kaart ontvangen. De publiciteitsstunt met Anouk als boegbeeld gaat vandaag van start.

Afbeelding: P Lammens

UPDATE woensdag: Intussen is het eerste spotje wel al te zien op internet, bekijk het hier!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020