Excite

Anouk laat tatoeage overspelige ex-vriend weghalen

Zangeres Anouk staat bekend als een sterke, onafhankelijke vrouw. Dat ze een tatoeage op haar lijf heeft staan met de naam van haar overspelige ex-vriend past niet helemaal bij dat imago. Tegen Albert Verlinden zei ze dat de lichaamsversiering dan ook van haar lijf af moet.

In het programma RTL Boulevard vertelde de zangeres dat ze al een behandeling had gehad om de naam van Unorthadox weg te laten halen. "Ik ben al een keertje geweest, dus je ziet al plekjes die vaag aan het worden zijn. Maandag moet ik weer," aldus de blonde rocker.

Uiteraard werd de tatoeage gezet toen het nog goed boterde tussen het stelletje. Maar Anouk kwam achter het overspel van haar rappende vriend doordat hun kindermeisje zich versprak. "De dagen die daarop volgden, ben ik op onderzoek gegaan. Ik heb zijn telefoon en iPad gecheckt en hem daarmee geconfronteerd. Ik bleef toen heel rustig."

Uit wat Anouk vond, bleek dat de rapper zich behoorlijk had uitgeleefd. Wat Anouk vooral stak, is dat ook Unorthadox zijn verhaal in de media deed. "Het was net alsof ik dat lastige mens, was terwijl hij meer dan eens vreemd is gegaan," vertelt Anouk.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020