Excite

Anouk opnieuw in blote billen op de foto

De recente onthullingen die Anouk deed over het ontrouwe gedrag van haar ex-vriend Unorthadox hebben haar zelfvertrouwen niet aangetast. De Nederlandse zangeres zette namelijk al voor de tweede keer haar blote billen op de foto en deelde het kiekje vervolgens met de hele wereld.

Eerder wurmde Anouk zich in een ongemakkelijke houding om haar achterwerk, gehuld in een rode string, op de gevoelige plaat te kunnen vastleggen zonder dat haar hoofd daarbij te zien was. Daardoor werd er nog even getwijfeld aan de echtheid van de foto. Toen bleek dat het toch echt om de Haagse zangeres ging, schreef DJ Giel Beelen de zogenaamde Kontest uit.

Heel vrouwelijk Nederland werd gevraagd foto's van hun billen op te sturen naar Giel. Samen met Johan Vlemmix zal de DJ beoordelen wie het mooiste achterwerk van Nederland heeft. Ook luisteraars kunnen meestemmen. Natuurlijk kon de aanstichter van dit alles, Anouk dus, niet achterblijven. Ze stuurde een nieuwe foto van haar billen in, dit maal helemaal bloot. Want de Kontest winnen wil ze absoluut.

Via Twitter maakte de 36-jarige blondine alvast reclame voor zichzelf: "ik hou van je met heel mijn kont. Ik ga voor de winst!" aldus Anouk via de netwerksite.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019