Excite

Anouk pakt concurrentie in bij eerste repetitie

Nog vier nachtjes slapen voor de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Anouk maakt in ieder geval tijdens de repetities al een grote indruk op de concurrentie. Ook de internationale pers is lovend over Anouk en haar nummer ‘Birds.’

Vlekkeloos

Anouk beklom vrijdag voor de tweede oefenronde het podium en de uitvoering van het nummer ging wederom vlekkeloos. Inmiddels beginnen voor- en tegenstanders te geloven dat een finaleplaats dit jaar werkelijk haalbaar is. Het enige gevaar zou kunnen zijn dat ons landje al zo lang buiten de Eurovisie-top staat, dat buitenlanders niet op Anouk stemmen.

Verkleedkist

Anouk heeft ook al een beetje prijsgegeven hoe haar act eruit zal gaan zien. Dat is niet echt spectaculair. Anouk blijft voor haar optreden ver van de verkleedkist vandaan, want dat past niet bij haar. “Het zou ook een beetje raar zijn als ik in een hele heftige glitterjurk optrad,” zegt ze hierover. “Ik wil gewoon dragen waar ik me het gemakkelijkst in voel.” Centraal staat het goed overbrengen van haar nummer ‘Birds’: “Ik wil gewoon een goede performance neerzetten. dat het goed is en mensen trots kunnen zijn.”

Finaleplaats

Ook in tegenstelling tot vorige inzendingen, heeft Anouk een broertje dood aan publiciteit. De zichtbaarheid van Nederland bij het Eurovisie Songfestival blijft dan ook tot een minimum beperkt. Anouk komt op, doet haar ding en gaat weer weg. Hopelijk wel met een finaleplaats in haar kontzak, zodat ze zaterdag 18 mei nog een keer terug het podium op moet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020