Excite

Anstige man liegt over een overval

Hoewel mannen graag stoer doen, heeft in de meeste gevallen de vrouw thuis de broek aan. Mannen sidderen nu eenmaal van angst als de vrouw boos dreigt te worden. Dat wordt nog maar eens bewezen met een bizar verhaal uit Florida. Daar heeft een 30-jarige man een overval verzonnen, omdat hij bang was voor de woede van zijn vrouw.

De beste man had honderd dollar uitgegeven, waarschijnlijk aan onzin, en moest voor zijn vrouw natuurlijk een verklaring geven voor het verdwijnen van zoveel geld. Uit angst voor de woede van zijn vrouw, verzon de man dat hij was overvallen door een in het zwart geklede man, die hem zijn honderd dollar afpakte. De arme man ging zelfs zover, om hierover de hulpdiensten te bellen.

De politie kon echter met behulp van een bewakingscamera laten zien dat de man zonder slag of stoot de winkel in Panama City Beach uit kon lopen. Geen overval te zien. Na het zien van de beelden gaf de man toe dat hij de overval had verzonnen, zodat hij zich niet de woede van zijn vrouw op zijn hals haalde voor de verdwenen honderd dollar. De man werd prompt gearresteerd voor het doen van een valse aangifte. Leg dat maar eens uit aan je vrouw...

Afbeelding: Flickr, Evil Erin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020