Excite

Antonie Kamerling had zware tijd achter de rug

Hoewel niemand had verwacht dat Antonie Kamerling zelfmoord zou plegen, was het algemeen bekend dat hij een heel zware tijd achter de rug had. In januari vertelde hij al tegen Mind Magazine dat de maanden daarvoor voor hem gelijk stonden aan hel op aarde.

In die drie maanden had hij namelijk veel te hard gewerkt. Sinds augustus 2009 stond de acteur zes dagen per week in het theater, om te oefenen voor zijn hoofdrol in de musical Sunset Boulevard. Hij had nog weinig ervaring in het musicalvak en moest dus extra zijn best doen om mee te komen.

Dit eiste zijn tol: Kamerling voelde dat hij als echtgenoot en als vader tekort schoot. Ook voor zichzelf zorgde hij niet goed meer. In die periode zat hij een aantal keer in een grote dip. Hij wilde zichzelf toen niet depressief noemen en vond vooral dat hij er alleen maar sterker uit kwam. Nu lijkt het er toch op dat zijn depressie hem fataal is geworden.

In de wereld van de showbizz is geschokt gereageerd op het overlijden van Antonie Kamerling. Reinout Oerlemans, die samen met Kamerling in GTST speelde, is geschokt. Hij gaf aan dat hij wist dat het zo slecht met Kamerling ging. Ook zijn medespelers uit Sunset Boulevard zijn kapot van verdriet na het slechte nieuws.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020