Excite

Antonie Kamerling overleden

In de nacht van woensdag op donderdag is het lichaam van Antonie Kamerling aangetroffen. Antonie Kamerling is gestorven op een leeftijd van 44 jaar en heeft zelf een einde aan zijn leven gemaakt. Hoe hij dit heeft gedaan is niet bekend. De zanger en acteur heeft hiermee zijn vrouw Isa Hoes en twee kinderen achtergelaten.

Antonie Kamerling is bekend geworden door de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Daar had hij een rol in als Peter Kelder. Ook heeft hij in verschillende films gespeeld, zoals De Kleine Blonde Dood, waarmee hij genomineerd werd voor de Gouden Kalf als beste acteur. Ook speelde hij in de film All Stars.

Behalve acteur was Antonie Kamerling ook zanger. Onder zijn artiestennaam Hero heeft hij een nummer 1 hit gescoord met het nummer ‘Toen ik jou zag’, dat in 1997 verscheen. Het nummer wordt nog steeds geregeld gedraaid.

Antonie Kamerling zou nog veel gaan doen in de toekomst. Zo stond het gepland dat hij in 2011 mee zou doen aan de Musical ‘Herinnert u zich deze nog?’. Ook zou hij in de vervolgfilm van All Stars schitteren.

Antonie Kamerling komt uit een bekende familie. Zijn zus, Liesbeth Kamerling, is eveneens actrice. Hoe de omgeving van Antonie heeft gereageerd op zijn dood is niet bekend. Ook weten we niet of zijn omgeving wist van zijn plannen om een einde aan het leven te maken. Wel heeft Antonie al vaker laten doorschemeren in interviews dat hij depressief is.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020