Excite

Argentijnse overleeft sprong van 23e verdieping

In Argentinië heeft een vrouw geprobeerd zelfmoord te plegen door van de 23e verdieping van een hotel naar beneden te springen. Ze landde bovenop het dak van een taxi die voor het hotel geparkeerd stond, en overleefde de klap.

De vrouw landde in een zittende positie bovenop de taxi, waardoor het dak een diepe deuk opliep en de voorruit versplinterde. De 30-jarige Argentijnse is naar het ziekenhuis overgebracht waar ze direct werd behandeld aan onder andere interne bloedingen, een gebroken heup en meerdere gebroken ribben.

Voor de taxichauffeur liep het net goed af. Hij was vlak voor de enorme klap uit zijn auto gestapt nadat hij een politieagent had horen roepen naar de vrouw. Die stond op dat moment op het dak van het hotel. 'Ik moest rennen voor mijn leven,' vertelt de geschrokken chauffeur. 'Als ik nog in mijn wagen had gezeten, was ik ongetwijfeld dood geweest.'

Een collega van de man aanschouwde de zelfmoordpoging van een afstandje. Aan AP Television vertelt hij dat er nog iemand op het dak stond: 'Ik keek omhoog en zag dat de vrouw over de reling klimmen terwijl iemand anders tegen haar praatte. De vrouw liep eerst naar de rand van het gebouw, daarna terug om met die andere persoon te praten. Vervolgens draaide ze zich om en sprong naar beneden.' De vrouw viel ongeveer 100 meter naar beneden en ligt nu op de intensive care in het ziekenhuis.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Diego Torres Silvestre

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020