Excite

Arie Boomsma weer single

Zo’n veertien jaar was presentator Arie Boomsma samen met zijn vriendin Kieu. Ze waren zelfs verloofd, maar de relatie heeft geen stand kunnen houden. Maandag is door het managementteam van Arie Boomsma bekend gemaakt dat het koppel uit elkaar is gegaan.

In 2008 verloofden Arie en Kieu. Dit maakten ze bekend via het programma Raymann is Laat. Later hebben ze in de Amerikaanse staat Californië onofficiële huwelijksgeloften met elkaar gewisseld. Ze trouwden toen echter niet volgens de wet, waardoor het huwelijk in Nederland niet rechtsgeldig was. Nu is dat maar goed ook, aangezien de relatie geen stand heeft kunnen houden.

Arie Boomsma gaf vorig jaar al aan dat hij niet echt bezig was met een officieel huwelijk. Ook heeft hij wel eens in een interview verteld dat zijn volle agenda niet goed voor zijn relatie is. Waarom Arie en Kieu uit elkaar zijn en of dit inderdaad met het agenda van de presentator te maken heeft, is nog onduidelijk.

Arie Boomsma brak door met het programma Een betere buurt dat bij de Evangelische Omroep werd uitgezonden. Ook heeft hij het programma 40 dagen zonder seks gemaakt. Ook is hij in het nieuws gekomen, omdat hij het programma Loopt een man over het water zou gaan maken. De directie van de EO heeft echter besloten om het programma niet uit te zenden, vanwege de negatieve reacties die gegeven werden.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020