Excite

Arie maakt korte metten met roddels over geaardheid

Arie heeft de twijfelachtige eer om iemand te zijn waarbij iedereen over zijn geaardheid twijfelt. In de nieuwste Viva maakt de charmante presentator echter korte metten met deze roddels. Nee, hij is niet homoseksueel, zo onthult hij in het interview.

Toch krijgt Arie regelmatig door journalisten de vraag voorgeschoteld wanneer hij toch eens een keer uit de kast gaat komen. Als Arie dan echter vraagt om die bewering te onderbouwen, "komen ze eigenlijk nooit verder dan dat ik programma’s maak over dat thema". Toch maakt het hem weinig uit. "Het is toch niet erg om homo genoemd te worden? Zolang heteromannen dat nog als iets negatiefs zien, vind ik het niet erg om in de wind te staan, net zolang tot het geen factor meer is."

Ondanks zijn betrokkenheid bij het acceptabel maken van het thema, denkt Arie niet dat hij ooit met een vent tussen de lakens zal belanden. Hij houdt het liever op vrouwen. "Ik ben gewoon niet nieuwsgierig naar een man in dat opzicht," zegt Arie. "Het vrouwelijke lichaam is zo veel meer esthetisch, zo elegant en zacht. Zo veel meer sensueel en vooral ook seksueel daardoor."

Boomsma benadrukt dat hij geen reden heeft om in de kast te blijven. Met een vrije en open opvoeding en vrienden waarvan velen homo zijn, hoeft hij niet per se achter te blijven. "Bovendien zou het wat raar zijn dat ik met Uit de kast een programma maak over het belang van openheid, als ik zelf iets te verzwijgen had."

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020