Excite

Arnold Schwarzenegger biecht buitenechtelijk kind op

Arnold Schwarzenegger heeft een buitenechtelijk kind. Hij biechtte dit eerder dit jaar op aan zijn vrouw en dat zou een van de belangrijkste redenen zijn dat de twee op het moment uit elkaar zijn. Arnold kreeg het kind bij een vrouw die eerder voor de familie werkte. Ze zou twintig jaar in dienst zijn geweest en daarna met pensioen zijn gegaan. De identiteit van de vrouw is niet naar buiten gebracht.

Schwarzenegger heeft zijn buitenechtelijke affaire in een officiële verklaring opgebiecht. Mogelijk heeft zijn vrouw, Maria Shriver, hierom gevraagd. In zijn verklaring gaf hij aan dat hij meer dan tien jaar geleden een fout beging en dat hij zijn vrouw hier pas van op de hoogte heeft gesteld toen hij zijn functie als gouverneur neerlegde. Ook geeft hij aan dat hij begrijpt dat mensen boos en teleurgesteld zijn en dat hij dat volledig verdient. Hij vertelt dat hij zijn gezin zijn excuses heeft aangeboden en dat hij de volledige verantwoordelijkheid neemt voor zijn daden.

Ook vraagt de voormalige gouverneur om rust voor zijn vrouw en kinderen en zegt hij dat hij de aandacht en kritiek verdient, maar zij niet. Volgens een bron zou Schwarzenegger altijd zijn financiële verantwoordelijkheid hebben genomen voor het kind en verandert dat in de toekomst niet.

Afbeelding: Flickr account Lon R. Fong

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020