Excite

‘Arnold Schwarzenegger heeft meer buitenechtelijke kinderen’

Arnold Schwarzenegger zou nog meer buitenechtelijke kinderen hebben. De Terminator, die naar verluidt een passie zou hebben voor lelijke vrouwen, zou tenminste nog twee kinderen hebben verwekt buiten zijn huwelijk. Dat vertelde actrice Jane Seymour aan CNN.

Seymour, die vooral bekend is uit de serie Dr. Quinn, Medicine Woman, zou dit gehoord hebben van iemand die Arnold heel goed kent. Er zouden tenminste twee buitenechtelijke kinderen rondlopen, die waarschijnlijk ook niet weten wie hun vader is. Bovendien vertelde de actrice dat zij begrepen had dat er binnenkort nog meer nieuws over de acteur nar buiten zou komen. Een vrouw heeft inmiddels al bekend gemaakt dat ze een DNA-test eist, omdat ze meent dat haar 8-jarige dochter het kind van Arnie is.

Sinds Arnold Schwarzenegger en zijn vrouw Maria Shriver naar buiten brachten dat ze gingen scheiden, lijkt er een beerput open getrokken te zijn. Het hoogtepunt was wel het buitenechtelijke kind dat Arnie had met zijn huishoudster. Die jongen wist niet dat Schwarzenegger zijn vader was, maar is inmiddels op de hoogte gebracht. Uit de geruchten blijkt dat Schwarzenegger zich als alles behalve een keurige huisvader gedragen heeft in de afgelopen periode. Mogelijk zal hij hier binnenkort wel erge spijt van krijgen, want als zijn vrouw de scheiding doorzet, kan dat hem wel eens 400 miljoen dollar gaan kosten.

Afbeelding: Flickr account jurvetson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021