Excite

Arnold Schwarzenegger heeft spijt van affaire

Arnold Schwarzenegger had een jarenlange affaire met Baena tijdens zijn huwelijk met Maria Shriver. Hij noemt de verhouding nu zijn “stomste actie ooit.” Deze uitspraken deed hij in het CBS-programma 60 Minutes “Het was verschrikkelijk,” zegt de gouverneur van California.

Jarenlange affaire

De inmiddels 65-jarige Schwarzenegger was 25 jaar getrouwd met Maria Shriver. Vorig jaar kwam The Governor er achter dat hij tijdens een lange affaire een buitenechtelijk kind had verwekt bij Mildred Baena. Het jongetje, Joseph, kwam slechts enkele dagen na de geboorte van Schwarzeneggers jongste kind met Shriver ter wereld.

Pijn veroorzaakt

De acteur en politicus ziet in dat hij bij zijn vrouw en hun vier kinderen pijn heeft veroorzaakt met zijn verhouding, waardoor Mildred Beana veertien jaar geleden zoon Joseph kreeg. In 60 Minutes vertelt Schwarzenegger: “Ik denk dat dat het domste was dat ik deed in die hele relatie. Het was vreselijk. Ik heb Maria en de kinderen veel pijn gedaan.”

Gelijkenis

Mildred Beana werkte in totaal bijna twintig jaar voor Schwarzenegger en zijn vrouw Shriver. Onder de geboorteakte van haar zoon Joseph stond de naam van haar echtgenoot. Pas toen Joseph wel erg begon te lijken om zijn biologische vader wist Mildred zeker wie de echte vader was. Met de jarenlange affaire eenmaal aan het licht was een scheiding tussen Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver onvermijdelijk.

Autobiografie

Schwarzenegger promoot op dit moment zijn boek ‘Total Recall: My Unbelievably True Life Story’ waarin hij zijn levensverhaal uit de doeken doet; inclusief details over de affaire.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020