Excite

Arnold Schwarzenegger houdt van onaantrekkelijke vrouwen

De verhalen rondom Arnold Schwarzenegger worden vreemder en vreemder. Uit een dossier dat de Engelse krant News of the World in bezit zou hebben blijkt dat de voormalig gouverneur van Californië een voorliefde heeft voor onaantrekkelijke vrouwen.

In het gezelschap van deze vrouwen voelt Arnie zich namelijk helemaal het mannetje. Met zijn gigantische spierbundels en een gezicht zo hoekig als een baksteen laat de acteur zich graag bewieroken door de mindere schonen. Het liefst hoort Arnold de hele dag hoe mooi en fantastisch hij wel niet is.

In die wetenschap zal Mildred Baena zich nog maar eens achter de oren krabben. Zij is de moeder van het buitenechtelijke kind dat de Governator verwerkte. Hij zou op haar gevallen zijn omdat ze er zo 'gewoontjes' uit zag. Dat compliment kan je in je zak steken als vrouw.

Eén van de experts die het rapport hebben opgesteld, noemt Arnold een onnavolgbare womanizer, '' nog veel erger dan de Kennedy's'', zo meldt De Telegraaf. Zo zou Schwarzenegger 21 jaar lang een affaire hebben gehad met Gigi Goyette, die al begon toen de dame in kwestie nog maar 16 jaar oud was. Het ging zelfs zo ver dat de Terminator-ster een avontuurtje beleefde met Gigi op een hotelkamer, terwijl zijn vrouw Maria Shriver een paar deuren verderop een uiltje knapte. Ook zou het dossier foto's bevatten waarop Arnold te zien is terwijl hij seks heeft met een model.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Caitlyn Willows

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020